Prof. Joan Torrents Masqué

Nº colegiado: 2959

Rambla de la Girada, 77, Vilafranca del Penedès, Barcelona

Fisioterapeutas

Resumen

9.6

La nota media de una carrera se basa en un algoritmo entre las valoraciones, el número de opiniones y el grado de recomendación.
20 opiniones

Lo más valorado

 1. 1. Trato y dedicación
 2. 2. Calidad diagnostica
 3. 3. Solución al problema
 4. 4. Instalaciones

Descripción

Utilitzem la fisioteràpia com una eina per millorar la funcionalitat del pacient. Fem una valoració i diagnòstic per cada pacient i a partir d'aquí planifiquem el tractament ideal. Tractem la teva lesió des del primer moment i t'acompanyem en tota la recuperació.

Realitzem un tractament basat en la terapia manual i el moviment, però estem al dia de les últimes tendències: INDIBA, ELECTRÒLISIS (EPTE), punció seca... Ens agrada que el pacient recuperi la seva activitat el més aviat posible.

I ara nou servei: anàlisis biomecànic de la carrera

A FISIOTERÀPIA EL CENTRE som un equip de professionals amb energía i preparats per donar al pacient una atenció personalitzada, tractant-lo desde la globalitat.

Fotos

Redes

Redes sociales no vinculadas

Servicios

 • Fisioterapeuta
 • Deportiva
 • Rehabilitación física
 • Terapias Manuales
 • Indiba
 • Punción seca
 • Electroacupuntura

Opiniones

Trato y dedicación
Calidad diagnostica
Solución al problema
Uso de terapias tecnologías innovadoras
25/08/2017 - 14:59

1 opiniones aportada - 1 votos útiles

"Profesional Cum Laude"

Joan es mi Fisio de cabecera. He acudido a él en infinidad de ocasionas para tratar diferentes lesiones tanto muscular como traumáticas. Acertando siempre el diagnóstico y el tratamiento para una recuperación rápida y segura.

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?
19/08/2017 - 16:38

2 opiniones aportada - 0 votos útiles

"Tractaments i sol·lucions personalitzades"

Vaig començar a fer el tractament després d'un diagnòstic de dues hernies discals a la zona lumbar i que el traumatòleg em recomanés deixar de córrer. Després de tres anys segueixo corrent i sense molesties. Complemento el tractament amb una sessió de pilates a la setmana, servei que també m'ofereix Fisioteràpia El Centre i que em van recomanar.

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?
13/08/2017 - 17:20

2 opiniones aportada - 0 votos útiles

"Gran professional"

He tractat amb el Joan de fa molts anys. Sempre amb una gran capacitat per continuar aprenent, coneix a l'esportista perquè ell ho és i en resum, un gran professional. Sempre que he tingut algun problema, me l'ha localitzat i ha trobat la solució. No et fa perdre el temps. Se'ns dubte que us el recomano.

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?
13/08/2017 - 16:11

1 opiniones aportada - 0 votos útiles

"Resoldrà segur la teva lesió"

Sempre que hi he anat m'ha curat la lesió en menys sessions de les programades. Un gran professional amb material i maquinaria de primer nivell. Sense cap dubte, el meu fisio de confiança!!

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?
11/08/2017 - 13:20

1 opiniones aportada - 1 votos útiles

"Alf"

Gran professional i tracte excel.lent. són molts anys com a pacient i sempre a l'alçada dels millors. Totalment recomanable

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?
39,96 ms