Prof. Joan Torrents Masqué

Nº colegiado: 2959

Vilafranca del Penedès, Barcelona, Barcelona

Fisioterapeutas

Resumen

9.4

La nota media de una carrera se basa en un algoritmo entre las valoraciones, el número de opiniones y el grado de recomendación.
20 opiniones

Lo más valorado

 1. 1. Calidad diagnostica
 2. 2. Solución al problema
 3. 3. Trato y dedicación
 4. 4. Instalaciones

Descripción

Utilitzem la fisioteràpia com una eina per millorar la funcionalitat del pacient. Fem una valoració i diagnòstic per cada pacient i a partir d'aquí planifiquem el tractament ideal. Tractem la teva lesió des del primer moment i t'acompanyem en tota la recuperació.

Realitzem un tractament basat en la terapia manual i el moviment, però estem al dia de les últimes tendències: INDIBA, ELECTRÒLISIS (EPTE), punció seca... Ens agrada que el pacient recuperi la seva activitat el més aviat posible.

I ara nou servei: anàlisis biomecànic de la carrera

A FISIOTERÀPIA EL CENTRE som un equip de professionals amb energía i preparats per donar al pacient una atenció personalitzada, tractant-lo desde la globalitat.

Fotos

Servicios

 • Fisioterapeuta
 • Deportiva
 • Rehabilitación física
 • Terapias Manuales
 • Indiba
 • Punción seca
 • Electroacupuntura

Opiniones

Calidad diagnostica
Solución al problema
Trato y dedicación
Uso de terapias tecnologías innovadoras
25/08/2017 - 14:59

1 opiniones aportada - 1 votos útiles

"Profesional Cum Laude"

Joan es mi Fisio de cabecera. He acudido a él en infinidad de ocasionas para tratar diferentes lesiones tanto muscular como traumáticas. Acertando siempre el diagnóstico y el tratamiento para una recuperación rápida y segura.

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?
19/08/2017 - 16:38

2 opiniones aportada - 0 votos útiles

"Tractaments i sol·lucions personalitzades"

Vaig començar a fer el tractament després d'un diagnòstic de dues hernies discals a la zona lumbar i que el traumatòleg em recomanés deixar de córrer. Després de tres anys segueixo corrent i sense molesties. Complemento el tractament amb una sessió de pilates a la setmana, servei que també m'ofereix Fisioteràpia El Centre i que em van recomanar.

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?
13/08/2017 - 17:20

2 opiniones aportada - 0 votos útiles

"Gran professional"

He tractat amb el Joan de fa molts anys. Sempre amb una gran capacitat per continuar aprenent, coneix a l'esportista perquè ell ho és i en resum, un gran professional. Sempre que he tingut algun problema, me l'ha localitzat i ha trobat la solució. No et fa perdre el temps. Se'ns dubte que us el recomano.

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?
13/08/2017 - 16:11

1 opiniones aportada - 0 votos útiles

"Resoldrà segur la teva lesió"

Sempre que hi he anat m'ha curat la lesió en menys sessions de les programades. Un gran professional amb material i maquinaria de primer nivell. Sense cap dubte, el meu fisio de confiança!!

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?
11/08/2017 - 13:20

1 opiniones aportada - 1 votos útiles

"Alf"

Gran professional i tracte excel.lent. són molts anys com a pacient i sempre a l'alçada dels millors. Totalment recomanable

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?
63,47 ms