ReisRace.cat 10k

Igualada

10000m, Asfalto

Sábado 02 de Enero de 2021

Info. general

Localización
Barcelona
Salida
Rambla Gral. Vives
Llegada
Rambla Gral. Vives

Info. técnica

Localizacion
Igualada
Avitua. líquidos
1
Tiempo máximo
00:00:00

Descripción

REIS i RACE, <br /><br />dues paraules diferents que es pronuncien igual ara les ajuntem en un esdeveniment únic a Igualada.<br /><br />I per què una cursa el dia de Reis a Igualada??<br /> <br />Doncs perquè en aquesta ciutat la Festa de Reis se celebra de manera genuïna, a on la nit del 5 de gener Igualada i comarca es paralitza per gaudir de la Cavalcada dels Reis d'Orient, acompanyats per centenars de patges que porten personalment els regals a les llars de tota la quitxalla.<br /> <br />Igualada, una ciutat que el dia 6 de gener es lleva ressacosa després de viure una nit màgica, i on es celebra la Tradiconal Fira de Reis, una de les més antigues del nostre país. Una fira que és un autèntic aconteixement comercial i social, i que s'ha especialitzat en oferir als seus visitants els millors planters d'arbres, i productes d'alimentació i artesanals.<br /> <br />Volem fer-te partícip de la REISRACE, una cursa urbana de 10 kms i 5 kms que et suposarà un PUNT I APART, però també un PUNT I SEGUIT.<br /> <br />Serà un PUNT I APART, ja que posarà fi a dues intenses setmanes de festes nadalenques, amb abundants àpats, i en que el cos ja et demana retornar a la pràctica del running.<br /> <br />Però també serà un PUNT I SEGUIT, per continuar els ritme d'entrenaments i curses de dies enrere, i en que la REISRACE (i després de l'exit participatiu i organitzatiu de les edicions anteriors) serà la primera cursa de l'any de la Lliga Championchip'2015, i a la vegada serà un bon test pel calendari de mitges i maratons del nou any 2015.<br /> <br />La REISRACE no és una cursa convencional. Tot el contrari, és DIFERENT i INNOVADORA.<br /> <br />És una cursa DIFERENT perquè en el seu traçat faràs un viatge al passat històric i industrial de la ciutat. Correràs per l'interior d'edificis modernistes, per un claustre renaixentista, pels patis del Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia, per l'antic barri de les adoberies del Rec...<br /> <br />És una cursa INNOVADORA perquè de record no t'emportaràs una altra samarreta tècnica que ja no hi cabria al teu armari. Sinó volem que recordis la REISRACE amb bon gust de boca. Per aquest motiu, seràs obsequiat amb quelcom que podràs compartir amb la família: un Tortell de Reis i una ampolla de cava. A part, t'enduràs la Bossa del Corredor, amb regals i promocions dels spònsors de la cursa.<br /> <br />Moltes gràcies per ser protagonista d'aquest esdeveniment!!

Inscripción

Apertura
No especificada
Cierre
No especificada

Contacto organización

Servicios

  • Guardarropía
  • Prueba cronometrada con chip
  • Duchas
  • Bocadillos o comida a la llegada
  • Trofeo a los ganadores

Resumen

7.2

La nota media de una carrera se basa en un algoritmo entre las valoraciones, el número de opiniones y el grado de recomendación.
4 opiniones

Lo más valorado

  1. 1. Organización
  2. 2. Bolsa del corredor obsequios
  3. 3. Recorrido
  4. 4. Calidad precio

Opiniones (4)

Deja tu opinión
10/01/2020 - 16:08

74 opiniones aportada - 1 votos útiles

"Ambiente muy frío"

...tanto por las temperaturas (menos de 5 ºC) como de público. Es una lástima ya que si hubiera público en la mega-recta que hay a partir del km 4/9 hasta meta, sería una pasada. No obstante, para mi se trata de una carrera divertida ya que tiene muchos giros, a su vez la larga recta comentada, y entras en tres recintos incluido un pequeño claustro donde salen fotos corriendo muy chulas. Eso hace que para conseguir marca sea muy difícil ya que no se puede mantener un ritmo uniforme. Detalle que llegas a la meta y te dan roscón de Reyes individual, cava, además del agua, Aquarius y manzana. El Ateneu donde recoges el dorsal, están los lavabos y guardarropía es todo un acierto.

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?

Montse

59:23:00
10/01/2017 - 10:03

9 opiniones aportada - 0 votos útiles

"Una buena carrera para iniciar el año"

Es una buena carrera para iniciar el año. Es fácil de hacer y el recorrido está muy bien. Es el segundo año que la hago y estoy muy contenta! Ambiente brutal! La distancia de 10km es dos vueltas del recorrido de 5km! El recorrido está muy bien señalizado! Además hay muy buen ambiente y muchos ánimos en todos los puntos que vas pasando! La recomiendo 100%

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?

Joan Luque

00:51:45
06/01/2017 - 21:49

48 opiniones aportada - 6 votos útiles

"Una carrera diferente"

Circuito muy guapo, pasando por lugares de Igualada que ni me imaginaba que estaban, lo mejor ha sido correr dentro de un claustro renancetista. Organización muy buena y gente muy simpatica. Una carrera especial por todo, porque se corre el dia 6 de enero, por su recorrido y por sus regalos, me encanta

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?
06/01/2017 - 20:06

8 opiniones aportada - 1 votos útiles

"Chula pero sin ambiente,muy buena organizacion"

Pasas por sitios muy chulos

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?
61,89 ms