Primera Marató de Muntanya de Catalunya

Sant Llorenç Savall

42620m, Trail

Domingo 24 de Octubre de 2021

Info. general

Localización
Barcelona
Salida
Pont de plaça
Llegada
Plaça Major

Info. técnica

Localizacion
Sant Llorenç Savall
Precio inscripción
30
Avitua. sólidos
12
Avitua. líquidos
12
Ascenso
1987
Descenso
1987
Altura máxima
1104
Tiempo máximo
00:08:00
Precio inscripción fuera de tiempo
30

Descripción

La Primera Marató de Muntanya de Catalunya és una prova que enguany assoleix la 22ª edició amb canvis importants. És una prova, on el recorregut transcórrer principalment dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l?Obac. Així doncs, que l?interès que desperta aquesta cursa ens fa ser més responsables. Volem una prova més sostenible i respectuosa amb l'entorn en el que ens movem.
És per això que amb la supervisió de la direcció del Parc Natural hem dissenyat un circuit que no alteri, en la mesura del possible, la vida en el Parc. Que no degradi els camins i respecti el gaudi dels seus visitants.
La nostra missió ha estat identificar els riscos engendrats per la cursa i proposar accions concretes per preservar el medi ambient. Després de realitzar un balanç de la cursa hem proposat millores i noves solucions que s'han de posar en marxa aquesta propera edició.
Reunim 1.600 corredors en el total de les tres curses. Al finalitzar la diada esportiva tenim la voluntat i el compromís de deixar l'entorn igual de net que com l'hem trobat. Volem gaudir d'un dia de curses i ser, al mateix temps, respectuosos amb l?entorn.

Inscripción

Apertura
No especificada
Cierre
No especificada

Contacto organización

Servicios

 • Guardarropía
 • Prueba cronometrada con chip
 • Duchas
 • Masaje
 • Bocadillos o comida a la llegada
 • Diploma a todos los llegados
 • Trofeo a los ganadores
 • Premio en metálico

Resumen

7.8

La nota media de una carrera se basa en un algoritmo entre las valoraciones, el número de opiniones y el grado de recomendación.
1 opiniones

Lo más valorado

 1. 1. Calidad avituallamientos
 2. 2. Ambiente
 3. 3. Recorrido
 4. 4. Organización

Opiniones (1)

Deja tu opinión
12/11/2016 - 12:08

5 opiniones aportada - 0 votos útiles

"Buena para conocer el Parc de Sant Llorenç "

Hace unos 8 años corrí la corta y este volvía por segunda vez pero a correr la maratón, mucho ha pasado desde entonces pero sabía que volvería porque en su momento la corta me dejó buen sabor de boca. Una maratón asequible y muy corrible, ideal para conocer la zona. Muy recomendable como primera maratón de montaña por su poco terreno técnico.

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?
44,01 ms