Mitja Marató Espirall Vilafranca

Vilafranca del Penedès

21097m, Asfalto

Domingo 18 de Noviembre de 2018

Info. general

Localización
Barcelona
Salida
Carrer d'Igualada, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona, España
Llegada
Carrer d'Igualada, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona, España

Info. técnica

Localizacion
Vilafranca del Penedès
Precio inscripción
10
Avitua. sólidos
1
Avitua. líquidos
5
Altura máxima
259
Tiempo máximo
02:30:00
Porcentaje de asfalto
100
Precio inscripción fuera de tiempo
10

Descripción

La 39a edició de la Mitja Marató Espirall – Vilafranca ja té data: el 18 de novembre de 2018. Amb el dia ja fixat al calendari, la Mitja més antiga de totes les mitges vigents a Catalunya treballa per seguir demostrant que té forces per molts anys més. En aquesta edició, hem fet cas d’una de les demandes més populars per part dels corredors. Hem recuperat el circuit clàssic de Vilafranca – Guardiola – Vilafranca. Un recorregut 100% Penedès que portarà als participants a gaudir de paiSsatges entre vinyes.

Inscripción

Apertura
04-10-2018
Cierre
16-11-2018
Inscribirme

Contacto organización

Servicios

  • Guardarropía
  • Prueba cronometrada con chip
  • Duchas
  • Masaje
  • Bocadillos o comida a la llegada
  • Trofeo a los ganadores
  • Sorteo de premios
  • Premio en metálico
  • Avituallamientos con solido y liquido
  • Dorsal
  • Camiseta técnica

Resumen

8.2

La nota media de una carrera se basa en un algoritmo entre las valoraciones, el número de opiniones y el grado de recomendación.
16 opiniones

Lo más valorado

  1. 1. Organización
  2. 2. Recorrido
  3. 3. Calidad avituallamientos
  4. 4. Ambiente

Opiniones (16)

Deja tu opinión
20/11/2017 - 08:13

21 opiniones aportada - 3 votos útiles

"carrera a mejorar"

Buen cambio de recorrido, aunque es bastante mejorable en algunos tramos, precio muy elevado y bolsa del corredor escasa, muy bien en los avituallamientos, pero poca cosa en la llegada, participación este año a la baja, muchísimo a mejorar.

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?
16/11/2017 - 23:45

24 opiniones aportada - 3 votos útiles

"Mitja marató Espirall 2017"

Han cambiado este año el circuito para hacerlo más atractivo y que subiera la participación, pero creo que fue un error ya que esta vez constaba de circuito de 2 vueltas, nada llano y duro. La fecha tampoco acompañaba ya que habían muchas carreras este domingo. A mi , personalmente, me gustaba el circuito antiguo, era más ameno y distraido, este fue duro . La organización es fantástica y es la media maratón más antigua de Catalunya...a ver si el próximo año ponen una mejor fecha para aumentar el número de atletas y vuelven al circuito de siempre.

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?
13/11/2017 - 15:11

14 opiniones aportada - 1 votos útiles

"Carrera bastante familiar muy bien organizada"

Carrera de barrio con una gran tradición donde la gente de Vilafranca se vuelca en la organización y el apoyo en la calle se agradece mucho. En cambio, el circuito fuera de la ciudad entre viñas es exigente con constantes subidas y bajadas, es difícil mantener el ritmo. Se agradece que no es una carrera masificada.

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?

One piece

01:40:20
12/11/2017 - 16:09

1 opiniones aportada - 0 votos útiles

"Gran carrera en Vilafranca "

És ideal para los acompantes ya que te ven pasar varias veces , circuito rápido con pocas curvas,

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?

Joan Luque

01:50:00
05/11/2017 - 20:14

43 opiniones aportada - 5 votos útiles

"Una de les millors"

Gran mitja marató que compta amb tot un barri i la Vila per fer que aquesta mitja marató continui aguantant a la baixada d'atletes que ha hagut, aquest 2017 amb molts canvis però destaco que té un circuit nou, us deixo el meu escrit de quant la he entrenat: La mitja marató de l'Espirall canvia el circuit i la fa molt ràpida Recordem que la data de la mitja serà el 12 de novembre, no'tho pots perdre. www.mitjaespirall.cat Feia dies que en rondava pel cap fer el nou circuit de la mitja marató L'Espirall, ja que ho havien fet públic. M’he aixecat motivat i amb ganes de fer-ho (1 volta), pel qual em poso a la sortida, situada al Carrer Igualada i a partir d’aquí he començat a córrer per Vilafranca que són uns 4,5 km, molt ràpids, gran part és part del circuit dels 10k de Vilafranca, rambla Nostra Senyora, Aiguada Tarragona, carretera de Moja, carrer Amàlia, carrer Comerç, Avinguda Barcelona, carrer del Cid, Carretera Igualada i agafar la carretera que va a la Granada (direcció Sant Sadurní), aquí ve la part que es corre al costat de les vinyes, uns km en pujada suau però que et permès aguantar el ritme o baixar-lo una mica, arribo a la Granada i agafo el carrer central, seguint en pujada suau fins al final d’aquest carrer que es comença a baixar fins a l'Espirall per la carretera antiga de la Granada fins a Vilafranca, aquí es pot donar molta canya, ja que hi ha bones baixades, fins a tornar al principi. He de dir que el canvi és radical, el circuit m’ha encantat, ho trobo una passada, ja que són uns 9 km per dins de Vilafranca (2 voltes), que això dóna molta adrenalina i molta motivació, que si es dosifica molt bé es pot fer grans marques personals, pel qual tenim una mitja marató molt sorprenent en tots els sentits i quan has fet la primera volta al saber que la segona és igual saps a on donar canya per rebaixar segons al crono.

Compartir esta opinion
¿Te ha resultado útil?
59,90 ms