5k l'Hospitalet

L'Hospitalet de Llobregat

5000m, Asfalto

Domingo 05 de Diciembre de 2021

Info. general

Localización
Barcelona
Salida
Pistes d'Atletisme del Complex Esportiu de l'Hospitalet Nord
Llegada
Pistes d'Atletisme del Complex Esportiu de l'Hospitalet Nord

Info. técnica

Localizacion
L'Hospitalet de Llobregat
Avitua. líquidos
1
Tiempo máximo
00:01:00
Porcentaje de asfalto
100

Descripción

El club esportiu ISS-L'Hospitalet Atletisme, juntament amb la Fundació Pere Suñé, organitza la cinquena cursa popular: "els 5Kms de L?HOSPITALET".

Aquesta és una cursa popular adreçada a tothom, esportistes actius i amateurs, petits i grans, units per un mateix desig de practicar esport i que volen gaudir d'un matí lúdic i esportiu apta per a tota la família.

La cursa transcorrerà per un circuit urbà de 5km per acabar dins l'estadi d?atletisme del Complex Esportiu de l?Hospitalet Nord en un marc immillorable per la pràctica d'aquest esport. Tanmateix, s'organitzen dues curses infantils d' 1km de distancia, distribuïdes per grups d'edat, que finalitzaran a l'estadi on el familiars i amics dels petits podran animar-los des de les grades.

Tots els participants rebran una bossa d'obsequis i els tres primers classificats de cada categoria rebran un trofeu. A més a més, la Fundació Privada Pere Suñé lliurarà beques infantils per a l'Escola d'Atletisme pels primers classificats infantils de cada categoria. La beca consistirà en els entrenaments i competicions totalment gratis, en el club ISS-L'Hospitalet Atletisme, durant la temporada 2015-2016.

Inscripción

Apertura
No especificada
Cierre
No especificada
Inscribirme

Contacto organización

Servicios

  • Guardarropía
  • Prueba cronometrada con chip
  • Carrera infantil
  • Diploma a todos los llegados
  • Trofeo a los ganadores

Opiniones (0)

Deja tu opinión
37,94 ms